Avatar 2: Itt az első hivatalos jelenetfotó

Ha valamiben talán minden rajongó egyetért, talán az, hogy ideje lenne, ha ennyi év után végre megjelenne az Avatar folytatása.

James Cameron nem is mulaszt el egyetlen egy alkalmat sem, hogy egy kicsit borzolja a kedélyeket. Legutóbb napvilágot látott néhány látványos forgatási fotó a produkcióról, ezúttal pedig megérkezett az első jelenetkép a filmből.

Tizenhárom év után jelenik meg az Avatar folytatása, ez idő alatt pedig a történetben is rengeteg minden megváltozott. Bár hivatalos szinopszist egyelőre nem kapott a második rész, annyi mindenesetre már most tudható, hogy Jake-nek és Neytirinek családja van.

Neteyam, Lo'ak és Tuktirey na'vi gyerekek. Jake befogadta viszont Miles Socorrót is, aki egy katonai bázison látta meg a napvilágot. A srác túl kicsi még ahhoz, hogy visszatérjen a Földre, így Jake és családja neveli őt, Neytiri azonban továbbra is bizalmatlan a fiúval szemben.

Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot az Avatar 2-vel kapcsolatban, a cselekmény várhatóan Pandora tengeri világába kalauzolja majd a nézőt, amelyről a korábbi forgatási- és a frissen megjelent jelenetfotó is árulkodik.

James Cameron rendezése a tervek szerint 2022. decemberében érkezik a mozikba, a film főszerepeiben pedig Sigourney WeaverKate Winslet, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Edie Falco, Michelle Yeoh és Sam Worthington lesznek láthatók.