Idén ősszel a hazai mozikba is megérkezik Az Alkotó, amelyet már most az év egyik legnagyobb filmes szenzációjaként tartanak számon, és amelyhez frissen érkezett magyar előzetes is.

2023.06.02   olvasottság: 37382x   szerző: Archívum  

Gareth Edwards korábban már olyan nagysikerű produkciókat tett le az asztalra, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a Godzilla, és nagyon úgy tűnik, hogy nem kevésbé epikus alkotást kívánt összehozni Az Alkotóval is.

A film történetében az emberiség ádáz harcot vív a mesterséges intelligenciával szemben, amely mögött ott áll a titokzatos Alkotó. Hogy legyőzzék a rendszert őt kell megtalálnia Joshuának és csapatának, ehhez azonban be kell hatolnia az ellenséges vonalak mögé, ahol a számos veszély mellett egy váratlan és meglepő akadályba ütköznek.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Allison Janney, Ken Watanabe, Gemma Chan, John David Washington, Ralph Ineson, Marc Menchaca és Michael Esper, míg a forgatókönyvet maga Gareth Edwards fejlesztette. A film a tervek szerint idén szeptemberben kerül a hazai mozikba, addig viszont érdemes ráhangolódni az előzetessel.

NA Az Alkotó  (2023)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»