Az 'eredeti' Hulk odaszólt a Marvelnek, de inkább tűnik öngólnak a dolog

Jogosan gondolhatnánk, ha egy színész szuperhős szerepre készül, akkor bizony elkerülhetetlen, hogy alaposan kigyúrja magát.

Ma már persze minden lehetséges, így CGI technológiával még mindig lehet egy kicsit formálni az illető külsején, kézenfekvő példa erre Zachary Levi a Shazam!-ból. Azt persze mondani se kell, hogy akadnak olyan szerepek is, amelyeknél jól áll, ha az illető fizikuma sokkal gyengébb az általa megformált hősével, így mutatva meg minél hitelesebben azt a változást, amelyen az adott figura keresztülmegy.

Hulk szerepe épp egy ilyen megközelítést igényel, hiszen Edward Nortonról vagy épp Mark Ruffaloról sem mondható el, hogy különösebben oda kellett tenniük magukat a konditeremben. Ennek apropóján Lou Ferrigno egy csípős bejegyzésben kommentelte a Marvel munkáját, szerinte ugyanis ma már nem látható egy olyan hős sem, akinek külsején ne kellett volna változtatni.

“Nagyon keményen dolgoztam a diétámon, hogy eljátszhassam Hulkot. Nem akartam senkinek sem csalódást okozni” - írja a Ferrigno, aki 1978-tól 1982-ig alakította a karaktert a Hulk című sorozatban.

A színész alighanem mindezzel egy kissé mellé is lőhetett, hiszen az elmúlt hónapokban számos alkalommal lehetett hallani arról, hogy Chris Hemsworth elképesztően kigyúrta magát Thor szerepe miatt.