2019.04.08   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az alkotók mindent beletettek a Hellboy utolsó előzetesébe, amijük csak volt. Piszkosul brutális az új trailer!

Az év eddigi legbrutálisabb korhatáros előzetesével hangol a Hellboy

Már csak napok kérdése, és a hazai mozikban a tavasz egyik legjobban várt filmje, a Hellboy, melynek címszerepét David Harbour veszi át Ron Perlmantől. A Lionsgate pedig a premier előtt még egy utolsót odacsapott, hogy lássuk, nem viccből lesz korhatáros a Mike Mignola képregényén alapuló adaptáció (idehaza 18-as karikával fut majd).

A film rendezői székét Neil Marshall (Westworld, Trónok harca) foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Milla Jovovich , Ian McShane , Thomas Haden Church és, David Harbour . A munkálatokból maga Mignola is aktívan kivette a részét, így bízhatunk benne, hogy a korábbiaktól még képregényhűbb adaptációt kapunk majd.

Ha már Te is tűkön ülve várod a premiert, az alábbi előzetes spoilerek nélkül, de nagyon hatásosan, és még annál is véresebben hangol rá a vetítésre.

A Hellboy április 11-től látható a hazai mozikban.

45 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A kultikus képregény szerzője Mike Mignola egy még pörgősebb, látványosabb és véresebb filmet készített a Trónok harca és A kilencedik légió rendezőjével, Neil Marshallal... több»