Az új legjobban várt thriller: Vikander, Law, Armas és Brühl az Oscar-díjas Ron Howard új filmjében

Elkezdődött a 76. cannes-i filmfesztivál egyúttal pedig a Cannes-i Filmpiac is, ahol a következő időszak filmes projektjei is bemutatásra kerülnek, így azok megvásárolhatók az egyes befektetők, finanszírozók és a forgalmazók számára.

Az egyik ilyen legizgalmasabb projekt a Ron Howard rendezésében készülő Origin of Species (A fajok eredete) túlélő thriller, amely enyhén szólva is erős szereplőgárdát hozott össze. A fedélzeten ugyanis már ott van Ana de Armas, Jude Law, Alicia Vikander és Daniel Brühl.

A történet szerint néhányan úgy döntenek, hogy maguk mögött hagyják az emberi társadalmat, hogy új életet kezdjenek a Galápagos-szigeteken, ahol Charles Darwin is megírta címadó művét, amellyel megalapozta az evolúciós elméletét. A társaság arra az örök kérdésre keresi a választ, hogy mi is az élet értelme, ám sorsuk nagyon hamar nehézzé válik.

Howard korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Solo: Egy Star Wars-történet és A tizenhármak. A Origin of The Species forgatása a tervek szerint még az idén megkezdődik az ausztráliai Queenslandben.

dráma | életrajzi | thriller

Thaiföldön néhány fiatal srác és edzőjük egy elárasztott barlangban rekedt. A film az ő megmentésükre irányuló küldetést követi nyomon. A 2021-ben megjelent nagysikerű... több»