Az utolsó léghajlító alkotói kihátráltak az új élőszereplős változat mögül

Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongók egyelőre hiába várnak Az utolsó léghajlító élőszereplős sorozatváltozatára. A széria elvileg a Netflixen debütált volna, Michael Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko végül távoztak a projekt éléről.

Minderről maga DiMartino számolt be hivatalos weboldalán. A levélben ugyan nem említ konkrét okokat a döntésről, egyelőre a kedélyeket igyekszik csillapítani. “Többen kérdeztétek, hogy állunk az Avatar élőszereplős változatával, azt hiszem most már valóban elárulhatom, hogy jómagam és Bryan már nem veszünk részt a továbbiakban a projektben” - írja DiMartino.

A páros még két évvel fogott bele a munkálatokba, a továbbiakban azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája: “Nézzétek, ez előfordul időnként. A produkció rendkívüli kihívásokat rejtenek magukban.”

DiMartino végül egy bölcsességgel igyekszik zárni az üzenetét: “Az élet időnként egy sötét alagút, és nem mindig látni a fényt a végén. De tudod, hogy tovább kell haladnod, mert csak így kerülhetsz egy jobb helyre.”