Nagyon úgy tűnik, hogy James Gunn megtalálta az ideális Lex Luthor jelöltet a Superman: Legacy filmhez. 

Ahogy korábban már hivatalossá vált, a produkcióban David Corenswet és Rachel Brosnahan alakítják majd Clark Kent és Lois Lane szerepét, úgy most az a hír is felröppent, hogy Nicholas Hoult (galériánkban) bújik majd Lex Luthor bőrébe.

Hoult egyébként maga is esélyes volt a Superman szerepére, ám úgy tűnik, hogy a DC új elnökének más tervei vannak. Gunn nemrégiben a közösségi médiában erősítette meg, hogy a DC másik szupergonoszát, a Mérnököt, María Gabriela de Faría alakítja a jövőben. Mindemellett a csapathoz csatlakozott már Zöld Lámpás (Nathan Fillion), Hawkgirl (Isabela Merced), Mister Terrific (Edi Gathegi) és Metamorpho (Anthony Carrigan).

A Superman: Legacy előkészületeit az elmúlt hónapokban a színész- és írósztrájk is hátráltatta. Mostanra viszont rendeződött a helyzet, így a munkálatok gőzerővel folytatódnak tovább. Nem mellékesen ez a film lesz majd, amely már Gunn és Peter Safran elképzelései szerint új alapokra helyezi a DC filmes univerzumát, és amelyet a tervek szerint 2025 júliusában mutatnak be.