‘Azt hittem, meg fog erőszakolni’: Könnyek között mesélt Harvey Weinstein áldozata arról, hogyan maszturbált előtte a producer

Ismét egy újabb tanú szólalt fel a Harvey Weinstein ellen. Az illető hölgy elmondása szerint a producer korábban rendszeresen zaklatta őt.

A masszázsterapeutaként dolgozó nő elmondta, hogy Weinstein több alkalommal is maszturbált előtte a találkozóik során. A tanú elmondása szerint a producer sarokba szorította őt egy szálloda fürdőszobájában, fogdosni kezdte és kiabált vele.

“Azt mondta: 'Nézz rám, mondd meg, mekkora a f@*kam. Nézz rám!” - mondta a hölgy, majd hozzátette, hogy minden erejéből igyekezett ellenállást tanúsítani a férfival szemben. “Meg voltam rémülve. Azt hittem, meg fog erőszakolni” - tette hozzá a nő.

A tanú a vallomása során elmondta, hogy masszőrként munkájának jellegéből adódóan jellemző volt, hogy az ügyfelekkel hotelszobában vagy az otthonukban találkozott, illetve azt is megjegyezte, hogy Weinstein eleinte kedves és barátságos volt vele szemben.

“Bízom az ügyfeleimben. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki beront és ezt teszi velem” - tette hozzá a nő, ezt követően megkérte Weinsteint, hogy hagyja el a fürdőszobát és vegye fel a ruháit.

Különös módon a hölgy a történtek után még több alkalommal is találkozott Weinsteinnel, az incidens pedig többször is újra megismétlődött. “Értelmet akartam adni bizonyos dolgoknak, amelyek történtek... Bárcsak ne tettem volna” - tette hozzá, arra viszont nem tudott választ adni, miért egyezett bele az újabb találkozóba.