Megdöbbentő részletet idézett fel Sharon Stone a múltjával kapcsolatban.

A színésznő a The Louis Theroux Podcast vendégeként beszélt arról, hogy annak idején Robert Evans producer azt tanácsolta neki, hogy feküdjön le William Baldwin színésztársával, hogy megmentse a Sliver című filmjüket.

Phillip Noyce rendező 1993-as thrillerében Stone egy könyvszerkesztőt alakított, aki egy exkluzív New York-i bérházba költözik, és felfedezi, hogy a lakók sötét titkokat rejtegetnek. Stone elmondása szerint Evans azt akarta, hogy Stone és Baldwin között jobb legyen a "kémia a vásznon", mert ez "megmenthette volna a filmet".

“Napszemüvegben rohangál az irodájában, és azt magyarázza nekem, hogy ő lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig Billy Baldwinnal kellene lefeküdnöm, mert ha lefekszem Billy Baldwinnal, Billy Baldwin alakítása jobb lesz. És szükségünk volt arra, hogy Billy jobb legyen a filmben, mert ez volt a probléma. Ha lefeküdnék Billyvel, akkor meglenne a kémia a vásznon, és ha csak szexelnék vele, az megmentené a filmet” - mondta Stone.

“Az igazi probléma a filmben én voltam, mert annyira feszült voltam, és annyira nem olyan, mint egy igazi színésznő, aki csak úgy meg tudná dugni őt, és helyre tudná hozni a dolgokat” - tette hozzá a színésznő.

A Variety megkereste Billy Baldwin képviselőjét, hogy kommentálja a hírt. A színész az X-en posztolt egy reakciót Stone podcast szereplésére, és azt írta: "Nem értem, miért beszél rólam Sharon Stone ennyi évvel később is folyamatosan? Még mindig belém van zúgva, vagy ennyi év után is megbántódott, mert én elhárítottam a közeledését?... Annyi mocskot tudok róla, hogy a csak tátott szájjal meredne maga elé, de én hallgattam” - írta Baldwin.

Stone először a 2021-ben megjelent The Beauty of Living Twice című memoárjában írt az incidensről, bár akkor még nem nevezte meg Evans-t. “Most azt hiszed, ha megdugom, akkor jó színész lesz belőle? Senki sem olyan jó az ágyban” - olvasható a kötetben.

45 Sliver  (1993)

dráma | erotikus | thriller

A toronyházban mind több rejtélyes eset, sőt haláleset történik. Amikor új lakó, a gyönyörű Carly költözik a házba, azt tapasztalja, hogy egyre sokasodnak az aggasztó jelek.... több»