Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
47%

Sliver (1993)

Sliver
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
38
Képek
1
Videók
Sliver

Galéria (38)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 08. 29.

legújabb vélemény

1
Elemi ösztönökkel mondom, hogy rém gyenge mozi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ira Levin regénye sem egy kiemelkedő darab, de az abból készült adaptáció még gyengébbre sikerült. A filmes forgatókönyvet a magyar származású Joe Eszterhas írta, és őszintén bevallva kifejezetten gyenge és unalmas lett. A film zsubzsánere mire is u... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Sharon Stone egyik legrosszabb filmje. A tartalma alapján jónak tűnhet, de semmi értelme nem volt. A film hangulata sem volt a helyén. Középszerű film.

 
Berto49   2018. 04. 04.

0

Nem tudom, hogy ki lehet a hibás, lehet, hogy az eredeti regény sem a legjobb, bár Ira Levintől szokatlan lenne, hogy rosszat írt volna, hiszen az ő műve a Csókoltat a halál, a Brazíliai fiúk, vagy a legjobb: a Rosemary gyermeke. Lehet, hogy a sok fo... több»

A film összbevétele 116 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ami egyszer "bejött" Joe Eszterhas nak, azt nem sikerült megismételnie, hiába volt ebben is főszereplő Sharon Stone. Állítólag a rengeteg kényszerítés a forgatókönyv átírására lett ilyen, sokak által rossznak ítélt a film.

(Berto49)
 

A film "mellékszereplője" a 32 emeletes, 1985-ben épített Morgan Court. Az épületnek van egy nagyon elegáns bejárata macskaköves udvarral és egy szép kerttel, ahol több lépcsős átrium található.

(Berto49)
 

SPOILER! Az eredeti forgatókönyv szerint a film végén az derült volna ki, hogy Zeke (William Baldwin) a gyilkos, viszont ez a megoldás akkorát bukott a tesztközönség előtt, hogy inkább átírták.

(rbernadett)
 

Johnny Deppnek is ajánlottak szerepet, de visszautasította.

(rbernadett)
 

Sharon Stone 2,5 millió dollárt kapott ezért a szerepért.

(rbernadett)