33% 56 szavazat
Vétkek völgye

Vétkek völgye

The Canyons
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

A hírhedt író, Bret Easton Ellis és az elismert rendező, Paul Schrader egyesítik erejüket ebben a nyíltan erotikus thrillerben, amely az amerikai fiatalokról: csillogásról és szexről szól. A manipulatív és számító fiatal filmproducer, Christian csak azért készít filmeket, hogy érintetlenül tartsa a vagyonkezelői alapját, míg színésznő barátnője és egyben megunt játékszere, Tara elrejti, hogy szenvedélyes viszonyt folytat egy színésszel a múltjából. Amikor a Christian tudomást szerez Tara hűtlenségéről, a fiatal Los Angeles-i pár egy erőszakos, szexuális töltetű túrába kényszerül az emberi természet sötét oldalára.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.11.28.
 
2024.01.02 erahurka

legújabb vélemény

Nem értem, hogy ment ez ennyire félre. Ahogy azt sem, hogy egy Bret Easton Ellis és Paul Schrader nevével fémjelzett film miért nem valamelyik nagyobb stúdiónál készült. Nem egy Warnerre gondolok, de egy Lionsgate azért... Gondolom már a forgatókönyv... Több

0
 
2017.05.20 HercegPeter

Nagyon gyenge színvonalú film, borzasztó rossz alakításokkal. Pedig Lohan-re még illett is volna ez a kiélt ribi szerep. Nagyon bénák a párbeszédek és maga a film is értelmetlen. Nagyon rossz választás.

1
 
2016.01.04 mrarizona

Talán az egyetlen pozitivum a filmben, hogy Lindsay Lohan meztelenkedik egy kicsit. Semmmi mas emlitesre melto nincs. A sztori egy nagy nulla. Egyszer nezhetős, de annak is nagyon gyenge

0
 
2015.05.20 inemeth

A nagy sikerű könyv után nehéz a történetet film formájában tökéletesen és legalább annyira jól visszaadni. Ez nem is sikerült tökéletesen. Sokkal üresebb mint a könyv, nem jön át eléggé a mondanivaló.

0

A film összbevétele 270 185 dollár volt (imdb.com).

#1