A nagysikerű Harry Potter sorozat (2001–2011) Hermione Grangereként ismert Emma Watson nem adja könnyen magát.

2022.01.09   olvasottság: 71163x   szerző: hp  

Míg más ismert gyerekszínészek idővel igyekeztek túllépni gyermekien tiszta alakításaikon, és ennek érdekében akár meztelen jeleneteket is vállaltak (gondoljunk például Lindsay Lohan karakterére a Vétkek völgye (2013) című filmben, vagy Kristen Stewartra az Úton (2012) című romantikus drámában), Watson nem követte ezt az irányt.

Valójában nem akart teljesen kilépni Hermione szinte rászabott szerepéből. „Nem fogok kokaint szipózni egy filmben csak azért, hogy Hermionet hátrahagyjam.” – nyilatkozta a Sunday Times-nak. „Nem akarom, hogy elfelejtsenek Hermioneként. Nagyon büszke vagyok erre a szerepre.”

Ez azonban nem azt jelenti, hogy soha nem veszi le a ruháját, állítása szerint előfordulhat, hogy fedetlenül jelenik meg a képernyőn, ha ezzel hozzátesz a film művészi értékéhez. „Amennyiben fontos a karakterfejlődés és a történet szempontjából, természetesen levetkőzöm.” – mondta a színésznő.

Egy dolog azonban biztos, erre nem a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba ad majd alkalmat, helyette viszont rendkívül édes nosztalgiát kínál.

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»