Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Érdekes történet volt, bármikor újra tudnám nézni. A kér főszereplő sorsa nem hétköznapi, a közöttük kialakuló viszony egy érdekes oldalát mutatta meg a film.

 
Berto49   2019. 11. 21.

a nap véleménye

Valóban olyan boldogok a skandinávok?

Nem árt ismerni a cím megértését közelebb hozó matematikaprofesszor, Lewis Carroll művét, az „Alice Csodaországban”-t, mert abban szerepel a Szív Királynő (a hirtelen haragú Viktória királynő torzképe.) E műre többször is utal a film, mert ezt a könyvet olvassa fel a főszereplő, Trine Dyrholm, a lányok anyja. Modern megfelelője a MILF jellegű Anne, aki a bántalmazott kiskorúak védelmét sorra sikerrel látja el. Jómódú, konszolidált családi életét él, nevelve ikerpár lányait. A történet során a férje első házasságából született mostohafia, Gustav hozzájuk kerül, és itt kezdődik a probléma. Nem részletezem a további cselekményt, csak annyira, hogy tragédia lesz a vége. Anne tette még a gyilk... több»


 
indingo   2019. 09. 21.

A film nem rossz, de valahogy nagyobb katarzisra számítottam. A nőt nem tudtam megérteni, nem magát a tényt hogy kikezdett a gyerekkel, hanem utána ahogy kezelte a dolgokat.

 
Szilonka   2020. 01. 31.

Durva film volt. Főként a vége vágott szíven. Látványban is nagyon tetszett.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Kőkemény dráma, amely ártatatlan viszonnyal indul és nem várt következmények láncolatát indítja el.

 
Végig fenntartott feszültség, emlékezetes színészi alakítások és egy elgondolkodtató történet – nagyjából ezt a képet rajzolja ki a Szívek királynője, a tavaszi moziműsor talán legkellemesebb meglepetése. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.