Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
DJluki   2019. 05. 18.

Na, ez az a film, amire nagy szükségem volt. Egy igencsak vaskos mondanivaló egy merész alkotásba öltöztetve. Talán azt sajnálom a legjobban, hogy nem kap akkora figyelmet a film, mint a jelenleg a mozikban futó népszerű közönségfilmek többsége, holott ez is megérdemelné, hogy igenis foglalkozzanak vele. Nehéz spoileresen beszélni erről a filmről, ami engem illett, a szavam is elállt.

 
fester   2019. 05. 16.

Fuh, gyerekek ez a film nagyon ott van, alighanem az egyik legütősebb sztori, ami az utóbbi években napvilágot látott, ehhez nem kell se popcorn, se kóla a moziban, mert egyszerűen köpni-nyelni nem tudsz majd, annyira erős. A zseniális alakítások mellett már csak a cselekmény jobb, amit megfejeltek egy remek képi világgal, ami teljesen aládúcolja a film hangulatát!

 
Végig fenntartott feszültség, emlékezetes színészi alakítások és egy elgondolkodtató történet – nagyjából ezt a képet rajzolja ki a Szívek királynője, a tavaszi moziműsor talán legkellemesebb meglepetése. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.