Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Vélemények: Szívek királynője (2019)

 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Érdekes történet volt, bármikor újra tudnám nézni. A kér főszereplő sorsa nem hétköznapi, a közöttük kialakuló viszony egy érdekes oldalát mutatta meg a film.

 
Berto49   2019. 11. 21.

a nap véleménye

Valóban olyan boldogok a skandinávok?

Nem árt ismerni a cím megértését közelebb hozó matematikaprofesszor, Lewis Carroll művét, az „Alice Csodaországban”-t, mert abban szerepel a Szív Királynő (a hirtelen haragú Viktória királynő torzképe.) E műre többször is utal a film, mert ezt a könyvet olvassa fel a főszereplő, Trine Dyrholm, a lányok anyja. Modern megfelelője a MILF jellegű Anne, aki a bántalmazott kiskorúak védelmét sorra sikerrel látja el. Jómódú, konszolidált családi életét él, nevelve ikerpár lányait. A történet során a férje első házasságából született mostohafia, Gustav hozzájuk kerül, és itt kezdődik a probléma. Nem részletezem a további cselekményt, csak annyira, hogy tragédia lesz a vége. Anne tette még a gyilk... több»


 
indingo   2019. 09. 21.

A film nem rossz, de valahogy nagyobb katarzisra számítottam. A nőt nem tudtam megérteni, nem magát a tényt hogy kikezdett a gyerekkel, hanem utána ahogy kezelte a dolgokat.

 
Szilonka   2020. 01. 31.

Durva film volt. Főként a vége vágott szíven. Látványban is nagyon tetszett.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

Kőkemény dráma, amely ártatatlan viszonnyal indul és nem várt következmények láncolatát indítja el.

 
VvV   2019. 10. 26.

Megrázó történet, főként annak tekintetében hogy mi tudjuk hogy mi történt, míg a filmben csak a nő tuja az egész storyt.

 
DJluki   2019. 05. 18.

Na, ez az a film, amire nagy szükségem volt. Egy igencsak vaskos mondanivaló egy merész alkotásba öltöztetve. Talán azt sajnálom a legjobban, hogy nem kap akkora figyelmet a film, mint a jelenleg a mozikban futó népszerű közönségfilmek többsége, holott ez is megérdemelné, hogy igenis foglalkozzanak vele. Nehéz spoileresen beszélni erről a filmről, ami engem illett, a szavam is elállt.

 
fester   2019. 05. 16.

Fuh, gyerekek ez a film nagyon ott van, alighanem az egyik legütősebb sztori, ami az utóbbi években napvilágot látott, ehhez nem kell se popcorn, se kóla a moziban, mert egyszerűen köpni-nyelni nem tudsz majd, annyira erős. A zseniális alakítások mellett már csak a cselekmény jobb, amit megfejeltek egy remek képi világgal, ami teljesen aládúcolja a film hangulatát!

 
petraszab   2020. 01. 07.

Érdekes és elgondolkodtató film. Én napokig rágódtam a történéseken, a a cselekményen, s hogy milyen gyarló az ember.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.