Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
despy   2019. 07. 05.

legújabb vélemény

Egy kissé alulmúlta az elvárásaimat a film, bármennyire is remek a történetvezetése és a hangulata is magával ragadó, valahol elég nagy hiányérzetet hagyott bennem. Úgy érzem, hogy mindezek ellenére a karakterek kevésbé vannak kibontakoztatva, mindez pedig kissé ellentmondásos egy ilyen komplex történet esetében. Ennek ellenére én csakis ajánlani tudnom mindenkinek!

 
doobie   2019. 07. 04.

Okés, elismerem, hogy nem épp az én ízlésvilágom ez a film, de ettől függetlenül szerintem bőven bele lehetett volna vinni néhány komplexebb szereplőt és átgondoltabban megírt jelenetsort, amitől az ember egyszerűen nem érzi azt, hogy célzottan egy bizonyos nézőközönségnek készült a film.


 
jazzy   2019. 06. 01.

A maga módján nagyon elbűvölő, gyönyörűen kidolgozott, rendezett és fényképezett film. Ha szereted a dolgokat tabuk nélkül nézni, ez a film a te választásod, és nem csak a remekül megírt dialógusok és ütemesen vezetett sztori, de a kiváló alakítások miatt is. A Pajzán kíváncsiság nem az a film, amire számítasz, de kellemes meglepetést fok okozni.

 
kasztni   2019. 05. 06.

Rendezői bemutatkozásnak szerintem abszolút kifogástalan film, érzéki, elegáns, és erőlködés nélkül tudja fenntartani a figyelmet. A Pajzán kíváncsiság egy kellemes meglepetés volt a számomra, amiről azt gondolom, hogy érdemes neki adni egy esélyt a nagy blockubster áradatban.

 
Különálló erotikus pillanatfelvételek sorozataként még akár működhetne is, mozifilmként kevésbé. több»
 
A film egy kusza, erotikától, érzelmektől felfűtött, sőt túlfűtött történet, melyben kattog és csak kattog a fényképezőgép, a néző pedig azon tűnődik, hogy vajon miért ült be a moziba. több»
 
Szép, szép, de minek, kérdi a néző, és sehogy sem találja a választ. Pedig volna benne annyi kíváncsiság, hogy megküzdjön érte. több»

A film összbevétele 199 647 dollár volt (imdb.com).

 

A szereplők castingolása rengeteg időt és energiát vett igénybe, Lou Jeunet ráadásul nagyon sok tesztfelvételt készített, hogy biztos lehessen benne, hogy a legjobb döntést hozza meg a főszereplők kiválasztását illetően.

(hp)
 

Lou Jeunet a kezdetektől fogva azt szerette volna, ha Arnaud Rebotini (120 dobbanás percenként) szerzi a film zenéjét. A táncjelenetekhez olyan felszabadult, vidám hangulatú elektromos dallamokat vizionált, melyekre könnyedén rá tudnak hangolódni a film fiatal színészei.

(hp)
 

A rendező, Lou Jeunet elmondása szerint a fontos volt a számára, hogy a látvány terén is belecsempéssze a modernitást a filmbe, olyannyira, hogy bár kosztümös alkotásról van szó, a jelmez- és látványtervezők is szabadjára engedhették a fantáziájukat.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.