Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
gennaddifix   2019. 03. 06.

legújabb vélemény

Egészen jól elszórakoztatott a film egy darabig, de sajnos a sztori utolsó harmadában számomra eléggé kezdett leüllepedni az egész, és igencsak elvesztettem az érdeklődésemet a cselekmény iránt. Nem volt nagy kicsúcsosodás az egész, amit nagyon sajnálok, mert látszik, hogy sok energia van a filmben az alkotók részéről.

 
Phalanx   2019. 03. 05.

Nekem úgy tűnik, hogy a forgatókönyvíró nem igazán tudta, hogy mikor kéne abbahagyni. Nagyon túlmagyarázós, életidegen lett a szkirpt szerintem, egyszerűen az emberek nem így kommunikálnak és nem is így működnek. Az Egy ország, egy király egy lendület nélküli unalmas kosztümös dráma, ami annyira közepes és feledhető, hogy így már igazából egyszer sem érdemes megnézni.


 
luba323   2019. 03. 02.

Az Egy ország, egy király nagyon szeretné egy komoly történelmi film látszatát kelteni, de ahhoz ide rengeteg dolog kellett volna. Legfőképp egy kis ritmika, mert hiába halad a történet, de az egész olyan bágyadtan csordogál előre, hogy már az órámat nézegettem, hogy mennyi van még hátra a játékidőből. Részemről ez egy apróbb jóindulattal adott közepes.

 
majkymi   2019. 03. 01.

Alapjában véve mindig is kedveltem a történelmi filmeket, de szerintem ez itt becsapós, inkább mondanám egy jól megírt kosztümös alkotásnak, és ezzel semmi gond nem lenne, ha nem próbálná magát ennél többnek láttatni magát a film. Persze mindettől függetlenül egyszer érdemes megnézni, csak épp fenntartásokkal fogadnám mindenki helyében!

 

Pierre Schoellernek hét évébe telt, hogy tető alá hozza a projektet. A rendező 2011-ben beszélt először egy interjúban az Egy ország, egy király filmtervéről.

(hp)
 

A Versailles és a az Államérdekből után Pierre Schöller ismét egy társadalmi-politikai kérdéseket feszegető történetet filmesített meg.

(hp)
 
A francia forradalom eseményeinek legújabb filmre vitele a rossz emlékű iskolai ünnepségeket idézi. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.