Barbie vagy Oppenheimer? Tom Cruise-nak egyértelmű válasza van a kérdésre

Tom Cruise - ezúttal szerencsére nagyon is lehetséges - küldetése, hogy a nyitóhétvégén megnézze az Oppenheimert és a Barbie-t is. A színész most elárulta, hogyan fogja sikerre vinni tervét.

Mindkét film július 21-én kerül a mozikba, és a jegypénztáraknál fognak versenyezni a közönség figyelméért és pénzéért. Cruise nagy híve és rajongója egyben a moziban történő filmnézésnek. Mint meséli, ez a rajongás a gyerekkorától elkíséri:

"A Barbie-t és az Oppenheimert is meg akarom nézni. Megnézem őket a nyitóhétvégén" - mondta a The Sydney Morning Herald szerint - "Pénteken az Oppenheimert, majd szombaton a Barbie-t. Úgy nőttem fel, hogy a filmeket a nagyvásznon néztem. Én is így csinálom őket és szeretem ezt az élményt; magával ragadó, és persze az is fontos, hogy a film, mint iparág megmaradjon" - tette hozzá Cruise - "Én még mindig moziba járok."

A színész nem csinált titkot abból, hogy a Cineplexben is meg akarja nézni az Oppenheimert és a Barbie-t, és nemrég bizonyítékként megmutatta a jegyeit: "Ez a nyár tele van csodálatos filmekkel, amiket megnézhetünk a mozikban" - tweetelte - "Gratulálok, Harrison Fordnak, a 40 évnyi Indyhez és a történelem egyik legikonikusabb karakteréhez. Imádok duplázni, és ez a dupla nyitóhétvége nem is lehetne robbanékonyabb (vagy rózsaszínűbb)!"

Cruise-nak - mint erről többször cikkeztünk mi is - komoly szerepe van abban, hogy visszacsábította a közönséget a mozikba, amikor a Top Gun: Maverickkel rekordokat döntött 2022 nyarán.