Befutott a Hellboy első előzetese

A vártnál kicsit korábban, de végre megérkezett a David Harbour nevével fémjelzett Hellboy-remake első filmelőzetese. Jelentjük: durva film van kilátásban.

Az elmúlt hetekben a Lionsgate alaposan felvezette a Hellboy első trailerét. Volt itt jelenetfotó, plakát, mozgó poszter és interjú, végre azonban mozgásban is láthatjuk az ikonikus képregény karaktert.

A stúdió már az elején leszögezte, hogy nem szabnak határokat a filmnek a korhatár tekintetében, és bevállalják az R-besorolást, ez pedig jól látszódik az alábbi videón is, bár úgy tűnik, azért néhány erősebb poénnak is jut majd hely a filmben.

A trailerben a címszereplő mellett feltűnik a Milla Jovovich által alakított nemezis, Vérkirálynő, Ian McShane, akit Bruttenholmot szerepében láthatunk majd, és értelemszerűen vagy egy tucat szörny.

A film rendezői székét Neil Marshall foglalhatta el, míg a főbb szerepekben az említettek mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Thomas Haden Church, Sophie OkonedoDaniel Dae Kim és Brian Gleeson. A képregény rajongóknak pedig külön öröm, hogy a munkálatokat mindvégig felügyelte Hellboy alkotója, Mike Mignola.

A Hellboy 2019. április 11-től látható a hazai mozikban. A friss filmelőzetest idelent tudjátok megnézni.