Idén télen megújult formában térnek vissza az angyalok. Megkapta első előzetesét a Charlie angyalai rebootja! 

Befutott az Elizabeth Banks rendezésében készülő Charlie angyalai első filmelőzetese, melyben 

Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu helyét  Kristen StewartNaomi Scott és Ella Balinska  veszi át. A film az eddigi információk alapján nem indítja teljesen a nulláról a franchise-t, ugyanis valamilyen módon a korábbi mozifilmekhez és a sorozathoz is kapcsolódni fog, aminek az adja az alapját, hogy Charles Townsend ügynökségét globális szervezetként kezeli a produkció, ami nem mellesleg az esetleges spin-offok előtt is utat nyithat. 

A történet részletei egyelőre nem ismertek, de annyit már tudhatunk, hogy a három angyal nagyon különböző múlttal és képességekkel rendelkezik majd. Jane Kano az MI6 ügynöke volt, vagyis, ha akcióról van, szó, ő viszi majd a prímet. Ezzel szemben Elena Houghlin egy tudós, az ész a csapatban. A trió harmadik szereplője a titokzatos Sabina Wilson, aki egyenesen Charlie pártfogoltja. 

Az első Charlie angyalai film 2000-ben került a moziba, és azonnal hatalmas kasszasiker lett. Az adott évben globálisan a hetedik legjobb premierhétvégét produkáló film volt, a Sony és Columbia pedig nem is várt sokat a folytatással. A 2003-as második rész hasonló bevételeket produkált, de lényegesen magasabbak voltak a költségei, és bár anyagilag továbbra is sikeres maradt, a stúdió végül elvetette a trilógiává bővítés ötletét. 

A film további szerepeiben az említettek mellett olyan sztárokat láthatunk majd, mint Elizabeth BanksSam Claflin és Djimon Hounsou. A Charlie angyalai 2019. november 14-től látható a hazai mozikban.