Befutottak az első kritikák A hét mesterlövész remake-jérőlA kép forrása: Sony Pictures

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Antoine Fuqua westernje.

Torontóban mutatták be elsőként az 1960-as western milliók által várj remake-jét, melyet követően azonnal megjelentek a neten a kritikák.

Ezek szerint bár a Denzel Washington és  Chris Pratt főszereplésével készült filmnek megvannak a maga erősségei, jelentősebb újítás híján nem tudott hozzátenni az eredetihez. A produkció jelenleg 18 szemlézett írás szerint 72 százalékon áll a RottenTomatoes-on.

A Variety kritikusa, Owen Gleiberman méltatta Pratt és Washington játékát, akárcsak a Hollywood Reporter újságírója, Todd McCharthy, aki azonban hangsúlyozta, hogy a szereplőválogatáson túl kevés eredetiséget tud felmutatni a film. Hasonló véleményen volt a Toronto Star-tól Peter Howell és Robert Abele, a The Wrap ítésze. Mike Ryan (Uproxx) dicsérte a kimagasló színészi teljesítményeket és a film lendületességét. Mint írta, A hét mesterlövész épp olyan film, amilyennek az Suicide Squad - Öngyilkos osztagnak lennie kellett volna.

A A hét mesterlövész szeptember 22-én debütál a hazai mozikban. 

akció | kaland | western

Rendszeresen banditák támadnak meg egy békés kis falut, hogy behajtsák a sarcot. A falu lakói egyre elkeseredettebbek, hiszen saját maguk számára is alig termelik meg a betevő... több»