Bemutatkozott az MCU-ban az első X-Men mutáns

Figyelem, ha még nem láttad a Fekete Özvegyet, lehet, hogy lesz egy kis spoiler.

Olivier Richters neve valószínűleg keveset mond a hazai nézők számára, de egyelőre elég annyit tudni róla, hogy egy cameo erejéig feltűnt a Fekete Özvegyben. Ez a cameo azonban egy kicsit jelentősebb, mint általában, ugyanis a színész megerősítette, hogy ezzel az ő karaktere lett az MCU első mutánsa.

Richter az Instagramon osztotta meg a világgal a hírt. 

"A Fekete Özvegy végre megérkezett. Két év után végre elmondhatom, hogy a karakterem, Ursa Major az első mutáns (X-Men), aki feltűnt a Marvel moziverzumában" - írta, majd hozzátette, hogy amikor megosztották vele ezt a forgatáson, könnyekben tört ki, ugyanis megvalósult az álma: hivatalosan is képregény szuperhős lett belőle. 

Bár a karakter nem vette fel a filmben a medve külsőt, ahogy a képregényekben, a 'nagy medve' kifejezés elhangzott a filmben. Az persze kérdéses, hogy mi lesz a karakter jövője az MCU-ban, de azzal számolhatunk, hogy egyre több X-Men karakter tűnik majd fel a Marvel filmjeiben. 

akció | kaland | sci-fi

Egy veszélyes csoport felfedi Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) múltjának legpiszkosabb részleteit, az orosz kémnő ezért kénytelen szembesülni a korábbi életéhez... több»

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivier Richters (@thedutchgiant) által megosztott bejegyzés