Ben Affleck elkészült az önálló Batman-filmje forgatókönyvével

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala ellen a tegnapi nap során lépte át az 500 millió dolláros bevételt, nem csoda, hogy javában készül a Batman szólófilm.

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala a vegyes kritikák ellenére világszerte hasít a mozikban szinte megszámlálhatatlan bevételi rekordot döntve meg (a film rekordjait összegző írásunk itt), így a Warner nagy önbizalommal vághat bele az önálló Batman-filmbe.

A produkció előkészületi munkálatai már zajlanak egy ideje. A stúdió már a Batman Superman ellen első vágását látva arra törekszik, hogy megszerezze az Oscar-díjas rendező, színész és forgatókönyvíró Afflecket egy trilógiára, és bár a szerződésről még nincsenek információk, a szkirpt már kész. Melyet maga Ben Affleck szerzett.

A hírt a színészt képviselő cég társalapítója, Patrick Whitesell erősítette meg a Hollywood Reporternek adott friss interjújában.

Ami Affleck Batman-karakterét illeti, a szerződése szerint biztosan számíthatunk rá az Igazság ligája filmekben (Az Igazság Ligája - 2017, Justice League Part Two - 2019), de megbízható források állítása szerint rá fog bólintani az önálló Batman-mozira is.