Néhány régi arc bizonyára hiányozni fog a rajongók számára a Halálos iramban kilencedik felvonásából, viszonzásul azonban új karakterek is felbukkannak majd a filmben.

John Cena jelenléte a Halálos iramban 9-ben alighanem teljesen felpörgeti majd a sztorit, már csak azért is, hiszen ő játssza ezúttal a rosszfiú szerepét, aki ráadásul a film története szerint Dominic Toretto testvére.

Úgy tűnik azonban, hogy egy Halálos iramban filmben csupán egy pankrátornak jut hely, hiszen Dwayne Johnson ezúttal nem vett részt a munkálatokban. A Page Six magazin legfrissebb értesülései alapján azonban Ben Stiller igen.

Mindez persze egészen szokatlannak tűnhet, hiszen Stiller nem épp egy akcióhős figura, hacsak nem számítjuk a Trópusi vihart, mindettől eltekintve már most felmerült néhány pletyka azzal kapcsolatban, hogy a színésszel még tavaly novemberben felvettek néhány jelenetet, amelyek közül a következő hetekben újra is forgatnak párat.

Az persze nem valószínű, hogy Stiller komolyabb szerepet kap majd a filmben, mindenesetre egy kisebb cameo erejéig felbukkanhat. A hírt egyelőre sem a színész, sem a stúdió nem erősítette meg, így könnyen lehet, hogy a rajongóknak csakugyan várniuk kell a film premierjéig, hogy biztosra vehetően találkozhassanak vele a Halálos iramban 9-ben, amelyre 2020. május 21-én kerül majd sor.