Azt gondolnánk, hogy Daisy Ridley a Star Warsban való szerepvállalása után gyakorlatilag fürdött a jobbnál jobb ajánlatokban, a fiatal színésznő egy friss interjúban őszintén beszélt arról, hogy mindez nem egészen így történt.

Ridley ráadásul az új trilógia egyik főszerepét, Rey-t alakította a franchise-ban, így szinte minden adott volt, hogy a színésznő karrierje valóságos álommá váljon. Az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban Ridley azonban elárulta, hogy a Skywalker kora után nem igazán kapott új lehetőséget.

“Furcsamód az idei év elején nem igazán jött semmilyen megkeresés. Azt gondoltam, hogy egyszerűen senki sem akar alkalmazni” - mesélte a színésznő, majd azt is hozzátette, hogy néhány meghallgatáson is részt vett, amelyeken nem aratott sikert.

Mindez nem kis pánikot váltott ki Ridley-ben, ugyanakkor azt is elmondta, hogy február és március idején végre megtalálták azokat a felkérések, amelyeknek köszönhetően újra sikerült belerázódnia a szakmába, így többek között szinkronszerepet vállalt a Twelve Minutes című videojátékban, illetve a The Inventor című animációban.