Berobbant A Gyűrűk Ura-sorozat előzetese, megvan a cím is! (videó)

Az Amazon Prime-nál értenek ahhoz, miként kell felborzolni a kedélyeket. Idén ősszel érkezik ugyanis A Gyűrűk ura-sorozat, amely hivatalos címet és egy kis ízelítőt is kapott.

Ha bárki azt gondolta volna, hogy a streamingszolgáltató ugyanazzal a címmel viszi majd tovább a koncepciót, annak most eláruljuk, hogy bizony tévedett. A széria ugyanis The Rings of Power címmel debütál majd.

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza tája, most egy beharangozó előzetes is érkezett, amely meglehetősen drámai hangvételűnek mondható. Noha a széria teljes szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy cselekmény jóval klasszikus trilógia történései előtt játszódik. 

A Rings of Power főszerepeiben Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Augustus Prew, Cynthia Addai-Robinson, Joseph Mawle, Benjamin Walker és Markella Kavenagh lesznek láthatók, a széria a tervek szerint szeptember másodikán debütál az Amazon Prime műsorkínálatában.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»