Betelt a pohár Robert Downey Jr.-nál

A Bosszúállók 2 promóciós körútján a UK Channel 4 újságírója kiakasztotta a színészt, aki otthagyta az interjút.

Robert Downey Jr. besokallt az UK Channel 4-nek adott interjújában. A csatorna riportere, Krishan Guru-Murthy nem először akasztott ki egy világsztárt, két éve Quentin Tarantinonak lett elege a kellemetlenkedő kérdésekből.

Bár az interjú hivatalosan a Bosszúállók: Ultron kora promóciója kapcsán lett megszervezve, Guru-Murthy néhány alapkéréds után nem sokat érdeklődött a film iránt, helyette Downey Jr. problémás ügyeire, korábbi alkohol- és drogproblémáira kérdezett rá, de a színész egy 2008-as, politikai állásfoglalásnak is beillő interjúja kapcsán is kellemetlen kérdéseket tett fel, valamit a sztár apjához fűződő viszonyát is firtatta.

A színész az ominózus 2008-as interjúban azt mondta: "Nem mehetsz be a La Mirage-ból egy egy éjszakára vásárolt 2000 dolláros öltönyt viselve a börtönbe úgy, hogy liberálisként gyere ki."

A színész erre azt válaszolta, hogy nem emlékszik, mit akart ezzel mondani, de állítása szerint nem is kéne ezzel foglalkozni, ugyanis ez csak egy vélemény volt, és az akkor mondottakat értelmetlen hét évvel később ismét felemlegetni. Guru azonban tovább faggatózott, mire a színész visszakérdezett, nem véletlenül a Bosszúállók 2 kapcsán ültek-e le beszélgetni. Az interjú feszült légkörén szintén nem segített, amikor az újságíró a színész drog- és alkoholfüggőségét firtatta.

Robert Downey Jr. néhány perc után megelégelte a dolgot, levette a mikrofonját, és kedélyesen integetve távozott a szobából. A teljen interjút odalent nézhetitek meg.

A sztár legújabb filmje, a Bosszúállók: Ultron kora május 7-én debütál a hazai mozikban.