Két évvel az 5. évad után a BBC végre bemutatta a Birmingham bandája hatodik és egyben utolsó szezonjának előzetesét. trailerét. 

Megérkezett a Birmingham bandája 6. évadának régóta várt előzetese, amelyet a BBC az újév alkalmából mutatott be. Több rejtélyes beharangozó után (kiderült, hogy Tom Hardy visszatér Alfie Solomons szerepében), a rajongók végre hivatalos előzetest kaptak az utolsó epizódokhoz.

Steven Knight showrunner szerint "a tét még sosem volt ilyen magas", és úgy véli, hogy ez lesz "az eddigi legjobb évad".

Az utolsó évadban Tommy Shelby kénytelen szembenézni régi démonaival, miközben a nagy gazdasági világválság javában tart és a fasiszták egyre nagyobb teret nyernek, természetesen Cillian Murphy mellett Paul Anderson, Sophie Rundle, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Brian Gleeson, Neil Maskell és Sam Claflin is feltűnik majd.

A 6. évad premierjének pontos dátuma egyelőre nem ismert.

dráma | krimi

A világ nagy nehézségekkel néz szembe - a gazdasági világválság javában tombol, és a fasizmus csillaga is emelkedőben van. Mindeközben Tommy Shelby saját démonaival néz... több»