Bocsánatot kért Britney Spears a tavalyi memoárjában tett állításaiért

Britney Spears az Instagramon kért bocsánatot, ha bárkit is megsértett The Woman In Me (A bennem lévő nő) című memoárjával.

"Szeretnék bocsánatot kérni néhány dologért, amiről a könyvemben írtam" - írta az énekesnő. "Ha megsértettem bárkit, akit őszintén szeretek, mélységesen sajnálom. Azt is el akartam mondani, hogy odáig vagyok Justin Timberlake új daláért, a 'Selfish'-ért. Ez annyira jó, és hogy lehet, hogy minden alkalommal, amikor Justin és Jimmy együtt látom, olyan jót nevetek?" - utalt arra a videóra, amelyen Timberlake és Jimmy Fallon a The Tonight Show-ban adják elő a Selfish-t.

A mostani bocsánatkérés azért is jelentős, mivel Spears kötete után Justin Timberlake kapott hideget-meleget is, mivel a kötetben az énekesnő írt az abortuszáról és arról, hogy Timberlake nem örült, amikor megtudta, hogy állapotos.

Spears saját, 2011-es Selfish című dala egyébként újból nagy népszerűségnek örvendett, és bekerült az amerikai iTunes top 40-es listájára, miután debütált Timberlake albumának kislemeze.

Timberlake április 29-én világkörüli turnéra indul, és nemrég a Saturday Night Live-ban is fellépett.