Alig néhány napja debütált a Netflixen a Franziska Meletzky és Stephan Lacant rendezésében készült Alvó kutya című sorozat, máris tarolt a hazai nézők körében.

A korábban szintén nagy port vert fel A másik út című sorozat után ez a Real Film Berlin GmbH és Netflix második közös projektje. A hat epizódból álló évad nem egy könnyű falat, hiszen a cselekmény már az első pillanattól kezdve egy rendkívül szövevényes ügyet sejtet.

A történet szerint Mike Atlas nyomozó és Jule Andergast főügyész épp egy régóta lezárt ügyön tűnődik el, mindketten azt gondolják ugyanis, hogy a történtek mögött még húzódik valami. Ugyanakkor ők sincsenek teljesen meggyőződve arról, hogy mindaz, amit az egészről gondolnak valóságos-e.

Válása után Mike Atlas magányosan és visszavonultan él egy lakókocsiban, az egykori “csúcs nyomozóból” mára már csak egy emberi roncs maradt, akit egy korábbi terrortámadás emlékei gyötörnek. Miután otthona megsemmisül, hajléktalanná válik, a történtek azonban régóta elfojtott emlékeket hoznak felszínre, amelyek újra arra késztetik, hogy munkába álljon.

Az Alvó kutya június  22-től tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a sorozat főszerepeiben Max Riemelt, Peri Baumeister, Carlo Ljubek, Martin Wuttke, Antonio Wannek, Steffen Mennekes és Sandra Tauro láthatók.

A sorozat közvetlenül elindítható az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

60 Alvó kutya  (2023)

dráma | krimi | thriller

Egy bukott vezető rendőrtiszt és egy fiatal, feltörekvő ügyész két nagyon különböző indítékból újra megnyit egy lezárt gyilkossági ügyet. De amikor megteszik, kiderül,... több»