Brad Pitt is csatlakozik a Marvel moziverzumához?

Az idén nyáron a Végjátékkal lezárult a Marvel történetében egy közel 10 éven át tartó korszak, így rajongók alighanem egyre türelmetlenebbül várják, mit lép a továbbiakban a stúdió.

Nem csupán számos kedvenc hőstől voltak sokan kénytelenek búcsút inteni, a jól ismert főgonosz, Thanos is távozott az MCU-ból, így már csak az a kérdés, hogy az őrült titán után ki fenyegeti újra az univerzum békéjét.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint pedig a Marvel Brad Pittet próbálja megszerezni egy főgonosz szerepére. És bár egyelőre sem a stúdió, sem pedig a színész nem erősítette meg az információt, a jövőben várhatóan olyan nehézfiúk is feltűnhetnek a franchise-ban, mint Fátum Doktor, Kang, a hódító és Annihilus.

Josh Brolin igencsak magasra tette a lécet alakításával, így bárki is lesz majd a Marvel következő főgonoszát, nem kis űrt kell betöltenie.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»