Az eredeti nyelvű változattal együtt megérkezett a Comic-Conon bemutatott Top Gun: Maverick első magyar szinkronos előzetese, melyben Tom Cruise visszatér karrierje egyik legikonikusabb szerepéhez.

Magyar szinkronos előzetest kapott az 1986-ban bemutatott Top Gun folytatása, a Maverick, melyet először az idei Comic-Con résztvevői láthattak. A film főbb szerepeiben Tom Cruise és Val Kilmer is visszatér, míg a rendezői széket az Joseph Kosinski foglalhatta el, akinek már volt alkalma együtt dolgozni Cruise-zal a Feledés című sci-fiben.

A produkció a korábbi tervek szerint már idén a mozikba került volna, azonban a Paramount végül hivatalos indoklás nélkül 2020. nyarára halasztotta a premiert. Ahhoz képest, hogy mennyire messze van még a bemutató, elég hosszú ízelítőt kaphattunk abból, mit is várhatunk a filmtől. A trailer nagy részében Cruise és Ed Harris párbeszédét hallhatjuk, de kijutott nosztalgiából, és abban is biztosak lehetünk, hogy adrenalinnak sem leszünk híján a folytatásban.

A film hivatalos szinopszisát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, így a sztori részletei sajnos még nem ismertek. Annyi mindenesetre biztos, hogy a történet 34 évvel az első rész után játszódik majd, Peter "Maverick" Mitchelle pedig a Top Gun új kiképzőtisztjeként próbálja egyengetni Goose fiának, Bradley-nek a karrierjét, aki apja nyomdokaiba kíván lépni.

Az említettek mellett a további szerepeket Jennifer Connelly, Jon HammMiles TellerGlen Powell és Manny Jacinto alakítják.

A Top Gun: Maverick 2020. júliusától látható a hazai mozikban. A magyar szinkronos filmelőzetest idelent nézhetitek meg.