BRÉKING: Itt a Fekete Özvegy első előzetese

A semmiből esett be a Scarlett Johansson főszereplésével készülő Fekete Özvegy első trailere. Ezzel hivatalosan is beindult a Marvel negyedik fázisa.

Budapesti látképpel kezdődik a Fekete Özvegy első előzetese, de a trailerben bőven kapunk még képsokrokat a fővárosról, mely film cselekménynek egy fő helyszínéül szolgál. Persze nem mehetünk el szó nélkül az elég erősnek ígérkező akciójelenetek mellett sem, összességében az egész nagyon mutatósra sikerült. Mindenesetre az látszik, hogy a Fekete Özveggyel a Marvel ismét valami olyasmit próbál hozni, amit korábban még nem láthattunk a stúdiótól.

Ebből pedig a rendezői széket elfoglaló Cate Shortland is alaposan kivette a részét, akinek karrierjében ez a film hozhatja meg a nagy áttörést.

Az Amerikia kapitány: Polgárháború után játszódó történet részleteiről egyelőre nem sok derült ki, csak annyi biztos, hogy főhősünk nemezise Kiképző (Taskmaster lesz), róla azonban a trailer egyelőre nem rántotta le a leplet.

A film főbb szerepeit olyan színészek játsszák, mint Scarlett JohanssonRachel WeiszWilliam HurtDavid HarbourFlorence Pugh és Ray Winstone, de egy rövid cameo erejéig Robert Downey Jr. is visszatér Tony Stark szerepében.

A Fekete Özvegy 2020. áprilus 30-tól látható a magyarországi mozikban. Az első trailer idefent nézhetitek meg. Ti mit szóltok hozzá? Írjátok meg nekünk a véleményeteket kommentben, ha pedig még többre vagytok kíváncsiak a filmmel kapcsolatban, akkor ide kattintva látogassatok le a film Mafabos adatlapjára.