A friss poszter mellé megérkezett az Halálos iramban 9  első hivatalos előzetese, melyben nem éppen a dögös verdáké a főszerep.

Idén tovább bővül a Halálos iramban franchise, mely már a kilencedik epizódjához érkezett, de ha az előző részek bevételeit nézzük, a Universal a közeljövőben sem fog felhagyni az új részek forgatásával. Ráadásul az első spin-off, a Hobbs és Shaw is kimagasló eredményeket produkált, és nagyon valószínű, hogy Charlize Theron karaktere is szólófilmet fog kapni.

Mindenesetre addig még biztosan látni fogjuk a mozikban a Halálos iramban 9-et, melyhez befutott az első filmelőzetes, mely Vin Diesel és Michelle Rodriguez karakterére, valamint közös gyermekükre fókuszál, akit úgy tűnik, komoly veszély fenyeget. A hivatalos szinopszis híján a történetről egyelőre csak annyit tudhatunk meg, amennyit a trailer elárul, így arra, hogy kiderüljön, ezúttal ki lesz Torettóék nemezise, még várnunk kell, az mindenesetre biztos, hogy a Theron által alakított Cipher nevű kiberterrorista a kilencedik epizódban is feltűnik majd. 

A film rendezői székét Justin Lin foglalhatta el, míg az említettek mellett a további szerepeket Charlize TheronHelen Mirren,  John CenaMichael RookerLucas Black és Tyrese Gibson alakítják.

Halálos iramban 9 május 21-től látható a magyarországi mozikban. A friss filmelőzetest idefent nézhetitek meg.