A D23 expón a Disney végre előrukkolt a Skywalker saga zárófilmjének friss előzetesével. Decembertől a mozikban a Star Wars: Skywalker kora!

Hosszú idő telt el a  Star Wars IX első előzetesének bemutatása óta, a D23 expó azonban tökéletes alkalmat kínált a Disney-nek arra, hogy előrukkolja az év egyik legjobban várt filmjének friss előzetesével. A helyszínen a látogatók már korábban is láthatták a szóban forgó trailert, most azonban a széles közönség is a saját szemével láthatja.

Az alább látható trailer a korábbi filmekből vett jeleneteken kívül számos új felvételt tartalmaz a kilencedik epizódból, de a csúcspont kétségkívül Rey kétélű vörös fénykardjának megjelenése, háttérben Palpatine szenátor baljós hangjával. Ez alapján máris szárnyra keltek az elméletek, mely szerint az új trilóga hősnője átáll a sötét oldalra, de mi azért azt mondjuk, érdemes várni ezzel a premierig.

A film rendezői székét az Ébredő erő direktora, J.J. Abrams foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Mark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn BoyegaLupita Nyong'o és Ian McDiarmid.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a magyarországi mozikban, a film friss előzetesét idelent nézhetitek meg!