BRÉKING: Itt a Tyler Rake 2 első előzetese

Jó ideje tudjuk, hogy zajlanak már az előkészületek, de végre a saját szemünkkel is betekinthetünk a Netflix legjobb akciófilmjének folytatásába. Itt a Tyler Rake 2 előzetese!

A Netflix Tudum címre keresztelt rendezvényén alaposan elárasztottak bennünket új tartalommal, de ezek közül a legnagyobb érdeklődésre minden bizonnyal a Chris Hemsworth főszereplésével forgatott Tyler Rake: A kimenekítés második részének előzetese tartott számot. Az eszelősen pörgős akciófilm a Netflix egyik legnagyobb sikere volt, nem is véletlenül, Sam Hargrave olyan lendületet diktált, amitől leesett a nézők álla. És ne feledkezzünk meg a producerekről, a Bosszúállók: Végjáték rendezőiről, Joe és Anthony Russóról sem.

A folytatás bejelentése nem is váratott magára sokáig, és most itt az első trailer is, amit idelent mutatunk. A premierdátumról egyelőre nincsenek információk. 

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»