Will Smith és Michael B. Jordan együtt dolgozik a nagysikerű film  folytatásán, jön a Legenda vagyok 2.

Folytatást kap a 2007-es, Will Smith főszereplésével bemutatott Legenda vagyok című posztapokaliptikus blockbuster, számolt be a hírről a Deadline. Smith lesz a főszereplője és producere a filmnek a Creed és a Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan mellett.

Az eredeti film, amely 256,4 millió dolláros amerikai és 585,4 millió dolláros nemzetközi bevételt hozott. A történet az amerikai hadsereg virológusa, Robert Neville hadnagy köré épült, aki egyedüli túlélőként New York Cityben próbált megoldást találni az emberiség túlélésére, miután egy gyógyszer vámpírszerű mutánsokká változtatta az embereket.

A film cselekményének részleteit egyelőre homály fedi, de a Smith főszerepléséről szóló hírek már önmagukban is elég érdekesek, különsen annak fényében, hogy a karaktere az első filmben hősiesen feláldozta magát azért, hogy a kijuttassa  gyógymódot. Igaz, a 2008-as DVD-n egy egészen más alternatív befejezés volt látható, melyben Smith karaktere abbahagyja a kutatásait és kísérleteit, amikor rájön, hogy talán ő maga a szörnyeteg.

Smith gyakorlatilag maga is megerősítette a hírt pénteken, amikor Instagramján megosztott egy fotót a kihalt New Yorkról, melyen Jordant jelölte meg.

A premierdátumról és a rendező személyéről egyelőre nincsenek információk.

dráma | sci-fi | thriller

A  tudós Robert Newille az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek,... több»

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés