BRÉKING: Jön az Amerika kapitány 4!

Bár a rajongóknak ez jó hír, rögtön hozzá kell tennünk, hogy a főszerepet szinte biztosan nem Chris Evans alakítja majd. A továbbiakban pedig kissé spoileresek is leszünk.

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Marvel már hozzálátott a negyedik Amerika kapitány-film fejlesztéséhez. Ha figyelemmel követitek A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatot, és a legutóbbi epizódot sem hagytátok ki, akkor már tudhatjátok, hogy Sam Wilson végül mégis felöltötte a kapitány jelmezét, a szóban forgó filmről szóló hír pedig alig pár órával ezután jelent meg a THR oldalán. Bár a Marvel nem erősítette meg, de elég nyilvánvalónak tűnik, hogy a film főszerepét Anthony Mackie alakítja majd.

A forgatókönyvet Dalan Musson és Malcolm Spellman írják majd, akik A Sólyom és a Tél Katonáját is jegyzik, előbbi forgatókönyvíróként, utóbbi producerként. 

Arról, hogy mikor debütált a film, egyelőre nincsenek információk. 

akció | dráma | kaland | sci-fi

Hat hónappal azután, hogy a Föld lakosságának fele visszatért a halálból, Sam Wilson az amerikai légierőnek dolgozik, és egy terrorista csoportot próbál megfékezni, akik... több»