BRÉKING: Most már biztos, hogy jön a 47 Ronin 2!

Hiába volt a 47 ronin  2013. egyik legnagyobb anyagi bukása, folytatást kap Keanu Reeves szamurájos akciómozija.

Mulan sztárja, Ron Yuan rendezi a Netflix és a Universal égisze alatt készülő 47 Ronin folytatását, míg a forgatókönyvet a Lucifer színésznője, Aimee Garcia és a bestseller szerző, AJ Mendez írják.

Garcia leginkább a DC szuperhős sorozatából lehet ismerős a hazai közönség számára, de bajnoki címével a WWE szupersztárja is volt, most pedig ismét egy új területen bizonyíthat. 

"Ron Yuan rendező víziója, melyben ötvöződnek a harcművészetek, a horror, a cyber-punk és az akció, nagyon inspiráló (...). Színesbőrű alkotókként megtiszteltetés a számunkra, hogy részesei lehetünk egy modern, multikulturális történetnek erős női főszereplőkkel" - mondta Garcia.

Hogy visszatér-e Keanu Reeves a filmben, arra egyelőre nincs hivatalos válasz, de az írók nyilatkozata (erős női főszereplő karakterek) alapján erre nem sok esély mutatkozik, legfeljebb egy cameo erejéig.

75 47 ronin  (2013)

akció | dráma | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.02.14.)

A szamuráj élete urának szolgálata körül forog. Így mikor egy elveszti gazdáját, azaz roninná válik, különösen nagy csapás a számára. Épp ezért készül 47 ronin a... több»