Brendan Fraser most bebizonyította, hogy ő a legmenőbb apa

Kétségtelen, hogy Brendan Fraser nagy visszatérésének vagyunk szemtanúi. A színész legutóbb A bálnában nyújtott alakításával építette újjá a renoméját, amelyért nem mellékesen Oscar-díjra is jelölték.

Frasernek most viszont 18 éves fiát, Holdent is sikerült büszkévé tenni, miután a srác sulijában a filmtudományokkal foglalkozó órán is személyesen részt vett, amelyen A bálnát is levetítették a tanulóknak.

“Ez viszonylag nemrég történt, mivel sokat utaztam, de tudom, mennyire izgatottak. Nagyon örülök, hogy a film megjelenése előtt bemehettem a 18 éves fiam filmtudományi órájára, és válaszolhattam néhány kérdésre” - nyilatkozta Fraser Willie Geistnek.

“Rendkívül okos gyerekek. Lenyűgöző módon értik a filmkészítés művészetét. Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy családként büszkék vagyunk egymásra” - tette hozzá a színész.

“A nyaralásokon időnként levetítettük nekik A múmiát, amikor még nagyon kicsik voltak, de azt mondták, hogy ez nem a Power Rangers, úgyhogy nem érdekli őket” - mesélte Fraser azzal kapcsolatban, miként próbálta megmutatni gyermekeinek, hogy ő látható a kultikus film főszerepében.

A színész azt is hozzátette, hogy miután hivatalossá vált az Oscar-jelölése, fiai tortával és lufival lepték meg odahaza. “Azt hiszem, ez egy olyan törekvés beteljesülése, amit még csak nem is gondoltam volna, hogy egyáltalán megengedhetek magamnak” - tette hozzá Fraser a jelölés kapcsán.

75 A bálna  (2022)

dráma | vígjáték

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»