Britney Spears bevallotta, hogy abortusza volt, miután teherbe esett Justin Timberlake-től

Britney Spears a Justin Timberlake-kel való románcáról beszélt kendőzetlenül.

Britney 17 éves volt, amikor 1999-ben elkezdett randizni az akkoriban épp tinibálvány korszakát élő énekessel és 2002-ig voltak együtt.

Az énekesnő a The Woman in Me című hamarosan megjelenő memoárjában elárulja, hogy amikor a volt NSYNC-sztárral járt, terhes lett annak gyermekével, de végül elvetette. Britney elmondta, hogy az eset 2000 végén történt és a könyvben azt állítja, hogy azért volt abortusza, mert Justin ezt akarta:

"Meglepetés volt, de számomra nem volt tragédia. Annyira szerettem Justint. Mindig arra számítottam, hogy egyszer majd családot alapítunk együtt. Így csak sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, hogy nem állunk készen arra, hogy gyerek legyen az életünkben, hogy túl fiatalok vagyunk" - írta Spears.

"Biztos vagyok benne, hogy az emberek utálni fognak ezért, de beleegyeztem, hogy ne legyen meg a baba. Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés. Ha csak rajtam múlott volna, soha nem tettem volna meg. Pedig Justin olyan biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni."

"A mai napig ez az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha is átéltem az életemben" - mondta az abortuszról.

Britney végül két fiú, a ma 18 éves Sean Prestont és a 17 éves Jayden James édesanyja lett. A fiúk apja az énekesnő második férje, Kevin Federline.