Új előzetes érkezett S. Craig Zahler legújabb filmjéhez, a két lecsúszott és kétségbeesett zsaruról szóló Kegyetlen zsaruk-hez.

A filmrendező eddigi filmjei (Csontok és skalpok, Büntető ököl) alapján jól ismert arról, hogy nem riad vissza az erőszak nyers képi ábrázolásaitól, így főleg azokat a nézőket tudja a moziszékbe szegezni, akiknak nincs gondjuk azzal, hogy ezt meg is nézzék.

Új filmjének előzetese hasonló feszültséget ígér: bár a trailerben viszonylag kevés erőszakos jelenet tűnik fel, és azok is elég rövidek, az egész képi világot és hangulatot áthatja egy olyan erős feszültség, amit csak nagyon nagy rombolással lehet kiengedni.

A  Mel Gibson és Vince Vaughn (ő már másodszorra dolgozott együtt a rendezővel) főszereplésével készült film két zsaruról szól, akik társak – és mind a kettejüket felfüggesztik, amikor kiszivárog a netre egy videó, amin indokolatlanul erőszakos bánnak egy gyanúsítottal. A két férfi pénz és munka híján nem tudja, mihez kezdjen, ráadásul a rendőrségtől nem várhatnak segítséget. Így nincs más ötletük, mint az, hogy átállnak a törvény másik oldalára – kellő mennyiségű golyózápor kíséretében.

A film március 22-én kerül majd a mozikba, de a fesztiválszezonban már több helyen vetítették – a közönség pedig kifejezetten jól fogadta. A film jelenleg 77 százalékon áll a RottenTomatoes-on.

A filmben olyan további nevek tűnnek fel, mint Don JohnsonThomas KretschmannJennifer CarpenterLaurie Holden és Udo Kier – és íme az előzetes: