Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Büntető ököl (2017)

Brawl in Cell Block 99
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Vince Vaughn

Videók (1)

 
Braille   2018. 12. 29.

legújabb vélemény

0
Büntető élmény

A film értékelései sehol sem rosszak, inkább az átlagostól kissé jobbak. Sőt, olyat is olvasni, miszerint az "egyik legjobb börtöndráma". Jajj annak, aki ezeknek hallgat, jajj! A koncepciója nem bonyolult, de más filmek (Shot Caller) esetében néha mű... teljes kritika»

 
HercegPeter   2018. 12. 27.

1

Vince Vaughn-t nem éppen az ilyen filmekről ismerjük, bár a Fegyvertelen katonában már bizonyította, hogy komoly szerepekben is megállja a helyét. Mint ahogy most is. Elég alapos, részletes film jó és néhol egész durva bunyókkal. Igaz, a széttaposott... több»

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

0

Ha valaki egy fárasztó nap után, megnézne egy filmet amin egy percet sem kell gondolkodni, csak elmerülni az akciójelenetek tengerében, bátran ajánlom.

 
csokee38   2018. 04. 04.

0

Nekem nagyon tetszett! Olyan mintha két filmet látnál. Teljesen normálisan indul, de a végére szinte áthajlik, az abszurd jelenetek miatt, önmaga paródiájába. Kicsit hajazott az alacsony költségvetés miatt a 90-es évek tékás akciófilmjeire. Ellenben ... több»

 
kovacseszter   2018. 08. 21.

0

Egy film arról, hogy egy (jó) apa milyen dolgokra képes, hogy megvédje gyermekét. Nem számítottam hogy ez lesz a vége de tény, hogy ha nem így végződik, az így is hosszú filmet még tovább lehetett volna húzni. Félig szomorú, félig happy end. Aki nem szereti az erőszakot annak nem ajánlom.

 
Szixtusz Pelágiusz   2018. 02. 05.

1

Szánalmasan rossz film!A film első 10 percében az emberünk puszta kézzel letépi egy autó motorház tetejét!!Mindezt úgy,hogy előtte csak vígjátékokban szerepelt!Ezek után a film elindul ,mélyenszántó szánalmasan rossz jelenetek,gyenge színészi teljesítmény,és hát a rendezés.... pocsék!

 
Balikoo   2018. 11. 24.

0
Gagyi

Régen láttam ilyen rossz filmet. Zs kategória, rossz színészekkel, gyenge sztorival. A börtönőrök pedig vicc kategóriák.