Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Büntető ököl (2017)

Brawl in Cell Block 99
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2018. 12. 27.

Vince Vaughn-t nem éppen az ilyen filmekről ismerjük, bár a Fegyvertelen katonában már bizonyította, hogy komoly szerepekben is megállja a helyét. Mint ahogy most is. Elég alapos, részletes film jó és néhol egész durva bunyókkal. Igaz, a széttaposott fejek nem a legügyesebben lettek megoldva. De ettől függetlenül nekem tetszett. Kicsit furcsa, hogy a film képes arra, hogy megkedveltessen velünk egy bűnözőt. Ezt nálam csak igen ritkán sikerül elérni. Egy nézésre mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik a verekedős filmeket.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Ha valaki egy fárasztó nap után, megnézne egy filmet amin egy percet sem kell gondolkodni, csak elmerülni az akciójelenetek tengerében, bátran ajánlom.


 
csokee38   2018. 04. 04.

Nekem nagyon tetszett! Olyan mintha két filmet látnál. Teljesen normálisan indul, de a végére szinte áthajlik, az abszurd jelenetek miatt, önmaga paródiájába. Kicsit hajazott az alacsony költségvetés miatt a 90-es évek tékás akciófilmjeire. Ellenben Vince Vaughn karaktere elviszi a hátán az egész filmet, már miatta is érdemes megnézni. Imádom amikor ennyi év és film után sikerül meglepni, na most sikerült. 30+-as korosztály előnyben!

 
kovacseszter   2018. 08. 21.

Egy film arról, hogy egy (jó) apa milyen dolgokra képes, hogy megvédje gyermekét. Nem számítottam hogy ez lesz a vége de tény, hogy ha nem így végződik, az így is hosszú filmet még tovább lehetett volna húzni. Félig szomorú, félig happy end. Aki nem szereti az erőszakot annak nem ajánlom.

 
Szixtusz Pelágiusz   2018. 02. 05.

Szánalmasan rossz film!A film első 10 percében az emberünk puszta kézzel letépi egy autó motorház tetejét!!Mindezt úgy,hogy előtte csak vígjátékokban szerepelt!Ezek után a film elindul ,mélyenszántó szánalmasan rossz jelenetek,gyenge színészi teljesítmény,és hát a rendezés.... pocsék!

Vince Vaughn
 
A film legnagyobb pozitívuma a kendőzetlen, egyenirányított brutalitása, ami pőrén, ezzel együtt meglepően drámai módon fejezi ki az egyén lehetetlen küzdelmét a lélektelen és korrupt rendszer ellen. Kétségtelen hátránya viszont, hogy filléres kinézetű, és letagadhatatlanul B-kategóriás élményt nyújt, és emiatt véleményem szerint elég kevés ember fogja igazán a kedvencének nevezni ezt az alkotást.

7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.