Vince Vaughn mint színész ebben a szerepben furcsa. De amit láttam, szerintem nem volt rossz a hibáival együtt. Jó film, de mintha két részből állna eme alkotás. Van egy normál része, amelyben én nem találtam hibát, de elég vontatott, és van egy olyan része az alkotásnak, amely nagyon-nagyon agresszív!
Túlzások terén sincs hiány, főleg az utolsó húsz perce a filmnek, ami nagyon el van túlozva. Véres, brutális jelentek, érzelem, akció, agresszív viselkedés, amely jellemzi eme számomra jó alkotást. Megéri végignézni, érdemes! Értékelés: 8/10.
Vince Vaughn mint színész ebben a szerepben furcsa. De amit láttam, szerintem nem volt rossz a hibáival együtt. Jó film, de mintha két részből állna eme alkotás. Van egy normál része, amelyben én nem találtam hibát, de elég vontatott, és van egy olyan része az alkotásnak, amely nagyon-nagyon agresszív! Túlzások terén sincs hiány, főleg az utolsó húsz perce a filmnek, ami nagyon el van túlozva. Véres, brutális jelentek, érzelem, akció, agresszív viselkedés, amely jellemzi eme számomra jó alkotást. Megéri végignézni, érdemes! Értékelés: 8/10.