Budapesten lesz Marvel főgonosz Ethan Hawke

Elérkezett az idő, hogy Ethan Hawke is szerepet vállaljon egy Marvel projektben, a színész ráadásul a Holdlovag című sorozat főgonoszaként csatlakozik az MCU-hoz.

A Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a napokban zárultak le a tárgyalások Hawke és a stúdió között, a hírek szerint pedig a színész az Oscar Isaac által alakított Marc Spector, azaz Holdlovag egyik legnagyobb nemezisét alakítja majd.

Marc Spector története egyébként igencsak izgalmasnak ígérkezik, a karakter egy rövid ideig a CIA szolgálatában állt, majd később zsoldosként folytatta “karrierjét”, az egyik egyiptomi küldetése során azonban életét vesztette. Khonshu, a Hold istene azonban feltámasztotta őt halottaiból, felvértezve őt némi szupererővel.

A projekt élére Justin Benson és Mohamed Diab párosa került, akik korábban olyan produkciókon dolgoztak az Újjászületés vagy épp 678. Bár a premier egyelőre nem ismert, mint ahogy az sem tudható, pontosan mikor is kezdődnek majd a munkálatok, annyi mindenesetre már most bizonyos, hogy a szériát Budapesten forgatják majd.