Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Újjászületés (2014)

Spring
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
5
Videók

Galéria (5)

Lou Taylor Pucci
Nadia Hilker

Videók (5)

 
Máté Dávid   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

1
KRITIKA: Újjászületés

(Irgalmatlanul nehéz erről a filmről spoiler mentesen írni, de mégis megpróbálom!) Mielőtt a tényleges kritikára térnénk, szeretnék pár szót szólni gyermekkori énkeresésem rögös és közel sem zökkenőmentes zarándokútjáról, amely akkor még cél nélkülin... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 07. 01.

2

Ez a film egy elég bizarr romantikus filmre sikerült. Még a néhány elrémisztő jelenet után is elég baratságos vége lesz :) Egyszer érdemes megnézni, kicsit a spirituálitásból is csemegéz, de végül is a szerelemről szól :) Művészfilm kedvelőknek kötelező darab lehet :)

 
BoBamburg   2018. 09. 10.

0

Igazán kellemes és sötét hangulatú film, ami jól keveri a romantikus filmek és a horror elemeit. Lassú, csendes alkotás, gyönyörű tájakkal és letisztult formával. Bírom az ilyen jellegű filmeket, amiknek nem csak a művészkedés a lényege, hanem érződik a műfaj szeretete is.

 
zoltyah   2016. 08. 28.

0

Filmek nagyon jó atmoszférája van.10/10. Kultfilm, mint ahogy a csadoros vérszívó is.

A film összbevétele 49 970 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezők azért választották Olaszországot helyszínnek, mert állításuk szerint ez egy olyan helyszín, melynek mítoszvilágával és a keletkezéstörténetével is tisztában vannak az emberek, és a helyben élő mítoszokat a filmbe is nagyszerűen be lehetett építeni.

(XETH)
 

A legnagyobb kihívás a filmmel kapcsolatban a főszereplőnő kiválasztása volt (pontosabban megtalálása). Ugyanis egy olyan színésznőt, aki ismeretlen etnikai származású, az akcentusa nem felismerhető, színészi játéka kitűnő és még gyönyörű is... nagyon nehéz találni. Végül a producerek a német származású Nadia Hilker nevét dobták be és választották is végül a szerepre.

(XETH)
 

A filmet Olaszországban forgatták, pontosabban Polignano a Mare-ban. Az ott élők szívesen fogadták őket, és egy cseppet sem zavarta őket, hogy az utcákon horrorfilmet forgatnak.

(XETH)