Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Owotonor   2019. 02. 01.

legújabb vélemény

Egyedi hangulatú film, a rovarok bár nagy félelmet nem gerjesztettek bennem egész jól kidolgozott teremtmények voltak, vannak benne elvont jelenetek a rendező saját stílusában ami egy jó pont.

 
Beniko   2015. 11. 23.

Fúú!!! Hát ez olyan gagyi volt, hogy már alig emlékszem rá. Így, hogy a tartalmat elolvastam, már beugrott valami szörnyecske féle a filmből. Teljesen felejthető.


 
zarra   2015. 03. 02.

A hangulata remek volt. Egyszer megnézős darab, de a horrorfanok ettől sokkal erősebb filmeket is találnak. Közepes film, amitől még épp nincs az az érzésed, hogy elfecsérelted az idődet.

A film összbevétele 25 480 490 dollár volt (imdb.com).

 

Azt a jelenetet amikor Mira Sorvino és Jeremy Northam a teremben sétálnak, körülöttük meg beteg gyerekek fekszenek az ágyaikon, a film egyik producere, Ole Bornedal vette fel.

(rbernadett)
 

Guillermo del Toro elmondása szerint Mira Sorvino és Jeremy Northam nem tudták egymást elviselni a forgatáson.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.