2020.09.16   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Az ausztrál The Tonight Show épp az aktuális időjárásjelentésre készült, amikor nem várt fordulatot vettek az események. Az időjós Lauren Phillips Scone városából jelentkezett be, hogy eldarálja a kontinensnyi ország főbb városainak várható időjárását, amikor váratlan vendég bukkant fel a háttérben. Chris Hemsworth sétált be az élő adásba.

Chris Hemsworth beállt időjósnak, alaposan meglepődtek a rajongók

És, ha már ott volt, át is vette a mikrofont a meglepődött időjóstól. Phillips nem sokáig tétlenkedett, kapott az alkalmon és felkérte a színészt, hogy segítsen neki a munkában. Chris Hemsworth örömmel eleget tett a felkérésnek, átvette a papírt, és elkezdte sorolni, hogy Sydneytől Darwinig hol milyen időre készülhetnek az emberek.

Nem csak Lauren Phillips lepődött meg a színész felbukkanásán, de a stúdió két műsorvezetője sem számított rá, ez jól látszik az arcukon. Chris Hemsworth még pár percig szóval tartotta az időjóst, elmesélte, hogy szinte az egész évet otthon tölti a családjával és barátaival, és nagyon élvezi ezt a kis szabadságot.

De nem Chris Hemsworth az egyetlen színész, aki rögtönzött időjósnak állt. Néhány évvel korábban egy bizonyos Tom Hiddleston is hasonlóan cselekedett. A két színész elég közel áll egymáshoz, mivel a Marvel moziverzum filmjeiben testvéreket játszanak Thor és Loki szerepében.