2020.04.03   szerző: csd   hozzászólások: 0

Szinte a teljes filmipart maga alá gyűrte a koronavírus. Számos forgatás leállt, mindezek mellett pedig több nagy várományos premierjét elhalasztották a stúdiók.

Chris Hemsworth brutálisan kigyúrta magát a Thor 4-re

A jelenlegi elemzések alapján Hollywood máris közel 20 milliárd dolláros bevételt könyvelhet el. Persze felmerül a kérdés, hogy az előző év nagy nyertesének tartott Disney miként reagál majd a jelenlegi helyzetre. Az MCU negyedik fázisát nyitó Fekete Özvegy mindenesetre most áprilisban érkezett volna, az új premierdátumról egyelőre azonban semmit sem tudni.

Mint ahogy az is ködös egyelőre, miként oldják majd meg a Doctor Strange az őrület multiverzumában munkálatait, amelyek gyakorlatilag már most szünetelni kénytelenek, de a tervek szerint a közeljövőben kezdődő Thor: Szerelem és mennydörgés új forgatási időpontjai sem ismertek még.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a stábtagok ne lennének bármelyik pillanatban rajtra készek, Chris Hemsworth legalábbis az eddiginél is látványosabb csúcsformában tartja magát, erről uralkodik egy frissen készült fotó a színészről.

Bár a Szerelem és mennydörgés várhatóan 2021. novemberében kerül majd a mozikba, bármilyen ezzel kapcsolatos változtatásról igyekszünk mihamarabb informálni titeket.