Chris Rock édesanyja is elmondta a véleményét Will Smith pofonjáról

Hetekig volt hangos a bulvársajtó Will Smith pofonjától, amelyet Chris Rocknak osztott ki az idei Oscar-gálán, amiért a humorista Jada Pinkett Smith kopaszodásán viccelődött.

A botránnyal kapcsolatban az elmúlt időszakban többen is megszólaltak, sokan elítélték a történteket, a Filmakadémia a fegyelmi eljárást követően pedig tíz évre kitiltotta a színészt az Oscar-gáláról.

Bár a két sztár szinte azonnal bocsánatot kért egymástól, legújabban Chris Rock édesanyja, Rosalie Rock is megszólalt az üggyel kapcsolatban. “Amikor Will megpofozta Christ, egyúttal mindannyiunkat megpofozott” - mondta Rose. “Engem viszont tényleg megpofozott. Mert amikor bántják a gyermekeimet, azzal engem is bántanak” - tette hozzá Chris Rock édesanyja, akit arról is megkérdezte, hogy mit mondana Will Smith-nek, személyesen is találkozna vele.

“Fogalmam sincs, mit mondanék azon kívül, hogy mégis mi a fenét gondolt erről az egészről. Rosszabb dolog is történhetett volna” - mondta Rose.

Jogi következményei egész biztosan nem lesz az ügynek, hiszen amellett, hogy a két színész bocsánatot kért egymástól, Chris Rock kijelentette, hogy nem tesz feljelentést a történtek miatt.