91 Eredet  (2010)

A múlt hét folyamán megérkezett a mozikba a Halálos iramban első spin-offja, a Hobbs és Shaw, amelynek vetítése előtt a rajongók ízelítőt kaphattak Christopher Nolan legújabb készülő filmjéből.

Bár egyelőre hivatalosan egy videó megosztó portálon sem elérhető a bejátszás, a legtöbben azok közül, akik láthatták, máris az Eredet folytatását vélik felfedezni a Tenetben. A szinopszis noha nem ismert, Nolan legújabb produkciója várhatóan egy új generációs kémtörténet lesz majd.

A Hollywood Reporter magazinnál az egyik legvalószínűbb elmélet szerint a Tenetben a már az Eredetből ismert incepció, azaz a gondolat beültetés technológiája köszön majd vissza, amelyet ezúttal a hadsereg számára fejlesztettek ki. Annak idején az Eredet lezárása számos vitát gerjesztett a nézők körében. A film cselekménye ugyanis a mai napig nyitott maradt arra vonatkozóan, hogy a főszereplő, Dominick „Dom” Cobb (Leonardo DiCaprio) hazajutott-e végül a családjához.

A Tenet várhatóan 2020. július 17-én kerül majd a mozikba olyan nevekkel, mint Michael CaineKenneth BranaghRobert Pattinson és John David Washington.